Srpski | English
 
KERAMIKA NIKOLIĆ
STAROZANATSKA UMETNIČKA RADIONICA ZA OBLIKOVANJE TERAKOTE
 
Keramika Nikolić je kreativna radionica koja se bavi ručnom izradom predmeta od terakote. Oslanjajući se na stari grnčarski zanat, nadograđujući ga novim tehnološkim rešenjima i kreativnim dizajnom, stvorili smo kolekciju TERAKOTA SERBIJA.
PROIZVODI
 
ĆUPOVI I AMFORE
Napraviti ćup, je uvek veliki izazov za keramičara, proporcionalan veličini ćupa. Za izradu velikih komada potrebno je i nedelju dana rada na oblikovanju. Nekada korišćeni uglavnom za transport i čuvanje različitih sadržaja, a danas predstavljaju uvek dominantan detalj u prostoru.
Pogledajte naš asortiman ĆUPOVA
 
SAKSIJE I ŽARDINJERE
Pažljivo odabrani oblici i nesvakidašnja dekoracija, sa već prepoznatljivim tonovima terakote, pomoći će da vaše biljke dobiju posebno mesto, kako u enterijeru, tako i u eksterijeru. Pečenjem na visokoj temperaturi, naša terakota dostiže visoku čvrstinu i otpornost.
Pogledajte naš asortiman SAKSIJA
 
RASVETA
Igra svetlosti i senke, omeđana veštim potezima ruku u glini, daće neobičnu draž vašem ambijentu i omogućiti da dobijete sasvim drugačiju sliku vašeg doma u različitim periodima dana. Od baklji, kao simbola praživota, pa do savremeno dizajniranih svetiljki i lampi, izaberite model koji će se najbolje uklopiti u vaš životni prostor.
Pogledajte naš asortiman RASVETE
 
DEKORACIJE
Kućni brojevi, dekorativne pokrivke za zemlju u saksiji, fasadne i podne rustične pločice i ornamenti, kao i razni detalji od terakote, pomoći će Vam da ulepšate vašu kuću, vrt, fontanu...
Pogledajte naš asortiman DEKORACIJA
Copyright © Keramika NIKOLIĆ Sva prava zadržana. Design by BumMedia